Femeia

January 22, 2010 at 9:50 am (Adevaruri) (, , , , , , , )


Voi vorbi acum despre ceea ce multi nu vor sa recunoasca si mare gresala fac pentru ca sunt cei mai vulnerabili si mai usor de influentat, exact ca la hipnoza…cel ce nu crede in ea este mai usor de adormit. Femeia conduce. Cei ce nu reconsc treaba asta pur si simplu fac pe zmeii de fata cu prietenii pentru ca le este rusine cu asta, sunt prea orgoliosi sa o admita. Nu conduce la modul de stapana care iti da ordine ci la cum o femeie influenteaza un barbat, cum el incearca sa faca tot ca sa ii fie ei bine si daca pana sa o cunoasca a avut alte prioritati, de cand o cunoaste ea a davenit numarul 1. In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie. Asa este si asa o sa fie si nu avem cum sa schimbam asta. Asta e darul femeii, este abilitatea ei, sa ne dea sinapsele peste cap.

Barbatii care cred contrariul se amagesc singuri sau sunt niste porci si au gasit o femeie mai slaba ca si caracter dar cu toate astea atunci cand acea femeie se hotaraste sa ii paraseasca ei tot or sa faca ceva sa o aduca inapoi pentru ca le este frica ca nu vor mai gasi alta de care sa isi bata joc. Dar nu vor sa o recunoasca. Aici o sa zica unii “A ..tu esti din ala sub papuc”…astia sunt cei care nu au o relatie stabila, nu cauta una si probabil nici nu o sa aiba una iar daca au inseamna ca ei sunt cei sub papuc dar ca sa nu isi raneasca orgoliul masculin o sa ma ia pe mine la misto pentru postu asta. Pai dragii mei daca sunteti impreuna cu iubita si va spune ca vrea sa vedeti un film impreuna si in acelasi timp va suna un prieten sa va scoata la bere…tu te duci la bere? pai ai o bila neagra in ochii ei chiar daca nu o sa iti arate asta pe moment dar o sa le stranga pe toate intro plasa si o sa ti-o dea in cap cand va fi plina. Iar daca ramai sa vezi un film cu persoana iubita in loc sa te duci la bere nu inseamna ca “esti sub papuc”. In general daca alegi sa petreci timpul cu persoana iubita in loc sa faci ceva ce il poti face si in oricare alta zi nu inseamna ca esti “sub papuc”, momentul e important.

Barbatii iubesc si gandesc altfel decat femeile, femeile sunt mult mai mature, mai hotarate in decizii, femeile au puterea de a schimba un barbat doar ca barbatul e “prea barbat” ca sa o vada.Shah Jahan a construit un castel (Taj Mahal) din iubire pentru sotia sa si probabil ar fi fost in stare sa ii faca orice pentru a ii demonstra ca o iubeste…… si era un barbat puternic.Ele ne schimba, ne influenteaza…..noi suntem cei ce nu vrem sa admitem de fata cu prietenii nostri sau in alte circumstante. Daca nu ne-am simti bine langa femeie de ce toti cauta una? Ne place sa fim influentati, orice barbat este influentat de femeia de langa el.

Femeile sunt puternice, o femeie are multe atuuri, unei femei i se deschid mai usor “usile”, este adevarul gol golut si nu avem ce sa facem.Mata Hari este cel mai bun exemplu de femeie care stie sa influenteze barbatii, este genul de femeie pe care as dori ca “zmeii” sa o intalneasca.Avem nevoie de ele la fel cum ele au nevoie de noi, ne completam reciproc.

Puterea seductiei este foarte mare, foarte bine stapanita de unele femei  si asta le face mai puternice decat barbatii. Ar mai fi de zis dar nu vreau sa fac un post lung in care sa scriu despre cat de mult respect am fata de femei, am subliniat cateva idei destinate “zmeilor” si am adus un pic de lauda femeii.

Advertisements

5 Comments

 1. Chrisa said,

  Te-a inspirat Andra a?

 2. chrisdunny said,

  Interesant :p

 3. d3vilbabe said,

  heil femeile!:)))

 4. Victor said,

  bine punctat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: