Alb Negru

February 17, 2010 at 8:45 am (Adevaruri) (, , , , , , , , )


Am vezut cu totii prin ce a trecut Bucurestiul in ultimul timp. Ba ninge, ba ploua iar ninge, iar ploua.

Bucurestiul a trecut prin 2 ipostaze: ori era alb si frumos ori murdar si urat.

Daune, rani se produc din cauza ca nimeni nu are grija de nimic iar Bucurestiul e sat fara caini. Asa ajung sa apara anumite formatiuni pe care mie imi place sa le denumesc “Ditamai stalactita”.

Acum bineinteles trebuie sa ne uitam mereu in sus ca nu cumva sa ne cada o chestie din asta in cap. Dar unii administratori de bloc dau dovada de multa multa inteligenta pentru a nu ne mai uita in sus ca nu cumva sa ramanem cu gatu blocat. In schimb lasa mesaje de avertizare pe jos, nu stiu cati dintre voi ati intalnit asa ceva dar eu unul nu stiam daca sa rad sau sa il compatimesc pe cel ce l-a scris.

De apreciat ca omu’ a pus si data in care cade “ghiata” deci daca nu ati fost lovit de ceva in ziua aia sunteti norocosi in alta zi nu are ce sa vi se mai intample, aia era ziua buclucasa peste care trebuia sa treceti.

Iarna are tot omu un obicei vrand nevrand, trebuie sa dea zapada de pe lanaga masina fie ca merge cu ea fie ca o foloseste mai rar. Dar iarna asta am vazut atate masini acoperite incat m-am gandit bai frate la ce mai consumi loc de parcare? sau or fi vorbit vecinii cu el “Bai Ioane ai nevoie de masine urmatoarele 2 sapt?” Nu? “Vezi ca punem si noi o tona de zapada peste a ta .” Sau or fi gandit sa criogeneze rabla pe timp de iarna poate mai tine un anotimp…..dar neah…am vazut si masini bune ingropate.

Era pana sus dar a doua zi cand m-am hotarat sa o pozez s-a facut mai cald :(((.

Asadar Bucurestiul alb in care ne face placere sa ne plimbam chiar daca e frig….ne imbracam mai bine.

Bucurestiul murdar unde nu sti ce sa mai incalti si fiecare din noi incercam sa ne adaptam mersul astfel incat sa nu ajungem varza acasa sau unde ne ducem.

Bucurestiul oras pustiu care exprima singuratate, neglijenta si tristete as putea spune. Orasul acela pustiu din filme prin care nici ghemu ala mare de paie nu trece.

Advertisements

1 Comment

  1. Autentic Romaneste said,

    foarte tare asta ar merge si la mine pe blog :)) cred ca o sa scriu si-o un pic pe tema asta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: