Ninge…Moda rezista

January 6, 2011 at 1:22 pm (Adevaruri) (, , , , , , , )


De cateva zile ninge si este fantastic de frig. Aveam in cap de multa vreme sa scriu despre ce nu suport eu dar se pare ca e la moda acum si aveam de gand sa scriu si despre cat de frumos ninge, e acum am ocazia sa combin 2 posturi.

Foarte frumos ninge, cand ninge ma gandesc ca toata treaba cu incalizrea globala e o balarie. Ce poate fi mai frumos decat totul alb? chiar daca este frig…mai bine sa fie foarte frig decat foarte cald, daca e prea cald ce poti sa mai dai jos de pe tine? piela? frigul il bati mai usor. Zapada pe strada, zapada peste tot, frig dupa cum spuneam si prin zapada si prin frig babalaii aia cu pantaloni conici incaltati cu tenesi d’aia gen  de la Zara. Deci cat de prost sa fi la cap sa te mai incalti in panselute din alea pe ninsoare? Si sa mai mult decat atat sa mai ai si impresia ca esti imbracat bine in sensul de   la moda, cool. Dar macar are gatul protejat de genul ala de fular in patratele de zici ca e esarfa sau stergar d’ala de la tara, omu’ se caca pe el de frig, merge de zici ca merge pe un camp de flori si e atent sa nu le calce dar are fular la gat frate, minunat.

Am vazut la un nebun din asta tenesi mai inalti cu blanita pe margine nene….winter season. Dar numai pe margine aveau, atat, dar probabil ca el se incalzea psihologic cu gandu “Am tenesi cu blanita”.In McDonalds am mai vazut unu’ gen cocalar cu burta si tricou mulat, chiar era impbracat in tricou mulat dar avea fular la gat, fularul nu l-a dat jos de unde am dedus eu ca omu’ e bolnav cu gatu’ sau ii e frig numai la gat sau are gatul mai sensibil sau fularu’ tine capu legat de restu corpului…???? Nebunie.

Mai sunt niste nebuni la creieri care poarta niste pantaloni de training care incepnad de la genunchi pana la glezne sunt stramti asa pe picior, ca niste colanti. Pe astia ii musca rata de glezne, jur…atat de urat se vede…li se vad ciorapii si plus sa nu uitam….afara e o zapada extraordinara.Si cu pantaloni pana la glezne si poante in picioare sunt la moda…poa’ sa vina si viitura.

Urasc tenesii aia si stiti la ce fel de tenesi ma refer. Si totusi…daca baieteii astia umbla cu ei de 3 zile prin zapada am impresia ca sunt confectionati din material termoizolator, nu simti nimic in ei…nici macar picioarele.Si nici macar nu e cine stie ce  moda, e un fel de cocalarism cum a fost si ala cu tricourile cu “de puta madre” sau “gigolo italiano”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: