Hai sa strangem views

January 13, 2011 at 8:48 am (Adevaruri) (, , , , , , , )


Treaba asta cu views e ca si audienta pentru televiziuni numai ca televiziunile fac si bani. Dupa cum se poate observa in Romania televiziunile ca sa faca rating promoveaza prostia, fitele, silicoanele, scandalurile, crime, etc  in mare numai cacaturi.

Acum…toata lumea a luato razna cu “Nu stiu, nu stiu” de la personajul lui Bendeac care si el este inspirat dintr-un filmulet de pe youtube cu un baiat din Piatra-Neamt, care e ideea: ca Bendeac a creat un personaj pe baza unui simplu clip nu ar fi o problema dar dupa ce toata lumea are in vocabular “Nu stiu d’astea” si daca au vazut ca a prins fenomenul, ce s-au gandit 2 dobitoci din Piatra-Neamt de la nu stiu ce televiziune desi nu prea cred ca sunt de la o televiziune anume, sa il caute pe baiatul asta si sa ii ia ei interviu sa fie ei miez sa faca view si ei pe youtube sau cine stie ce or fi zis ca fac, ca ajung  VIP-uri.

Mai josnic decat atat  nu se poate merge parerea mea. Daca vezi ca omul are probleme de ce te apuci sa il intrebi tu pe el de politica, sex si mai stiu eu ce subiecte? Pana la urma ce rost are intrebarea “Ce parere ai tu despre relatiile intime?” deci cat de dobitoc sa fi sa intrebi chiar si pe unul sanatos asa ceva? Ce parere poate sa aiba? Fantastic.Ii tot spun ca Domne tu acum cu statutul asta de vedeta ce planuri ai pentru 2011 deci vezi doamne ei sunt niste simpli angajati iar el mare vedeta. ma rog deci numai cand ma gandesc al handicapatii aia 2 ma ia greata si imi vin in minte injuraturi pe care nu le credeam posibile. Oricum baiatu’ e de nota 20 iar ei doi papagali. Daca intr-adevar esti baiat de baiat, daca vezi ca omul are probleme dute cu el la un medic nu  profita de el si de starea lui ca sa faci tu view sau mai stiu eu care o fi fost telul tau de asa zis reporterul pacii care esti.E ca si cum te-ai duce sa iei interviuri la spitalul 9, sa te duci acolo chitit sa aflii opiniile oamenilor despre diferite teme. Sincer va spun ca daca ar fi sa dau ochii cu vreunul din aia doi cred ca as erupe ca Etna in zilele lui bune.

Am mai vazut tot pe youtube un interviu cu un nene care cica ar fi fanul numarul 1 al Andreei Marin. In fine, treaba sta in felul urmator: ala spune acolo ca el e ninja, ca dispare si apare cand vrea, ca nu moare niciodata pentru ca si-a scris numele intr-un caiet si tot felul de chestii de ramai masca. Bineinteles ca unii se tavalesc pe jos de ras dar repet: daca vezi ca omul are probleme dute cu el la doctor.Plus ca eu daca as fi fost reporter cand auzeam  ca omu’ se crede ninja si dispare si apare  ii spuneam frumos “Mi-a facut placere sa discutam dar avem o urgenta in alt sat bla bla” bai frate ma tiram nu stateam sa ii iau 15 minute interviu unui nebun ca poate imi infigea vreun pix in ochi ca zicea ca sunt kebab sau lua vreo caramida si dadea dupa cameraman ca sa ne arate cine stie ce miscare shaolin.Sau cine stie ce se intampla nu, ca doar poti sa te astepti la orice de la un “ninja”.

Nu am sa pun link-urile de la clipuri tocmai pentru a nu le face publicitate dar sunt sigur ca daca cineva vrea neaparat sa le vada le poate gasi din ce am spus eu mai sus.

Dar de …asta prinde la romani, asta vor sa vada romanii si mai mult decat atat ii mai umfla si rasul la chestii de genul asta.Dar depinde si de fiecare cum il duce capatana, mie unul nu mi se pare amuzant ci mi se pare trist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: