Fumatul slabeste

February 17, 2011 at 1:01 pm (Adevaruri) (, , , , )


Postul asta este dedicat persoanelor care au impresia ca daca te lasi de fumat te ingrasi foarte mult sau ca simti nevoie sa rontai ceva, sa mananci mereu ceva. Ei bine …complet fals.

Spune lumea ca simti nevoia sa mananci ceva in loc de tigare dar stau si ma gandesc ce spune unul din asta: “Ahh ce as fuma o tigare, dar nu..mai bine ma duc sa mananc o ceafa de porc cu cartofi prajiti si salata” sau “Ah ce as fuma, las, ca mai bine mananc o punga de chipsuri…MARE” care e faza? Si cand fumezi poti sa mananci chipsuri sau cefe de porc sau orice altceva.Si de unde pana unde cand tu ai nevoie de o tigare te gandesti sa bagi in tine ceva asa fara rost cand dependenta e psihologica? Este o treaba foarte grea sa te lasi de fumat dar  un pas important este acela de a elimina ganduri de genul ” Ah ce as fuma, mama ce ar merge o tigare la cafeaua asta” si ideea ca daca mananci ceva in loc sa fumezi o sa iti taie pofta de tigare.

Totul tine de metabolism de cum se comporta corpul fiecaruia, cu sau fara tutun in el pentru ca aplicand reciproca afirmatiei de mai sus inseamna ca toti cei care se apuca de fumat ar trebui sa fie slabi morti, radiografii cu par.

Eu m-am lasat de fumat de aproape un an de zile si m-am ingrasat 3 kilograme dar asta nu datorita faptului ca nu mai fumez.

31.12.2009                                                                                                  17.02.2011

 

Faceti si voi abstractie de pusca, nu am alta poza facuta in perioada cand m-am lasat de fumat. M-am imbracat si cu aceasi bluza ca sa faceti o comparatie mai buna.

Daca vreti sa va lasati de fumat lasati-va si gata, daca luati 2-3 kilograme in plus ele pot fi distribuite uniform cu 30 de minute de miscare pe zi. In nici un caz nu o sa fiti niste  grasi hidosi cu burta sau grase cu burta si curul cat casa, poate doar daca voi permiteti asta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: