Romana scris

July 1, 2011 at 10:11 am (Adevaruri) (, , , , , )


A fost proba scris la Limba Romana la bacalaureat. Rasfoiam dezastrul de Click si ma uit la un articol “Prins cu copiute la el”, zic Ce ma? Ia sa citesc un pic aici. Era unul care cica a fost prins cu copiute la el si dat afara din sala, acu’ intrebarea mea e alta, Ce copiute avea ala la limba romana? Hai ca la matematica mai inteleg , niste formule niste chestii, dar la romana?

Ce poti sa scri pe copiutele pentru limba romana? “Eminescu->geniu national, luceafar al poeziei” sau “Eniga Otiliei->Otilia bunaciune, Felix pampalau=Pascalopol o combina” ce poti sa scri? Sau exista si varianta ca omu’ sa fi avut un teanc de vreo 200, sau nu 200, un top de hartie cu comentarii si idei bagat in pantaloni undeva ascuns si imbracat larg si or fi cazut din el, o fi gresit sala de bac cu sala de lectura.

Copiute la romana auzi…

 

1 Comment

  1. Cristian said,

    Defapt este memorator pentru la romana si contine tot ce trebuie pentru partea a III. Probabil cu acela a fost prins. Oricum, dezastru la bac si nici n-au facut ceva ca sa imbunatateasca invatamantul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: